top of page

Sat, 06 Oct

|

Hyvinvointitalo Onnela

Herätä itsesi

Tule saamaan yksinkertaisia keinoja pysähtyä kuuntelmaan omia tarpeita. Päivän aikana yhdistyy asahin ja tietoisen läsnäolon harjoitukset sekä kristallikulhojen harjoitukset antoisaksi voimavaraksi pimeneviin iltoihin.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Katso muita kursseja
Herätä itsesi
Herätä itsesi

Time & Location

06 Oct 2018, 10:00 – 16:00

Hyvinvointitalo Onnela, Patolahdentie 66, 54500 Luumäki, Finland

About the event

Yksinkertaisia keinoja pysähtyä kuuntelmaan omia tarpeita

Päivän aikana tehdään tietoisen läsnäolon harjoitteita. Kristalikulhojen ääni on huikea kokemus, josta pääset nauttimaan omien unelmien avaamisen meditaation yhteydessä. Mikäli sää sallii menemme hiljaisuuden polulle ja nautimme luonnon eheyttävästä voimasta. Tunnepajasta ja sydänpajasta saat suuntaviivoja omiin unelmiin.

Päivän hinta 60 euroa sis. alv sekä päivän aikana kahvit+ kevyt lounas. Voit saapua Onnelaan jo edellisenä päivänä tai iltana ja nauttia hiljaisuudesta, tuleen katsomisesta joko pihanuotiolla tai sisällä takan ääressä. Illalla voit käydä saunassa. Halutessasi voit tehdä yhdessä iltaruokaa tai –palaa ja valmistella seuraavan päivän lounasta. Sinulla on mahdollisuus myös varata itsellesi energioita tasapainottavaan tarinahierontaan tai Intialaiseen päähierontaan. Kysy tästä lisää Pirjolta. Majoitus on kahdenhengen huoneissa. Yö aamu- ja iltapalalla kurssin yhteydessä 35 euroa.

Ilmoittaudu 30.9. mennessä

Tickets

  • Herätä itsesi

    Kurssihintaan kuuluu kahvi/tee tarjoilu ja keittolounas .

    €60.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page