top of page

Sat, 05 Dec

|

Hyvinvointi Onnela

Kevyt olo - Parempi mieli

Kuvittele hetki jolloin sinun ei tarvitse olla ketään muuta varten, ei tarvitse huolehtia mistään. Hyvinvointi Muijat tulevat taas Onnelaan ja loihtivat sinulle kahtena päivänä hetken olla itsesi äärellä rentoutuen ja ladaten akkuja. Varaa seuraavat ajat kalenteristasi vain itsellesi: 5.12 ja 15.1 .

Registration is Closed
See other events
Kevyt olo - Parempi mieli
Kevyt olo - Parempi mieli

Time & Location

05 Dec 2020, 13:00 – 16:30

Hyvinvointi Onnela

About the event

Miksi et käyttäisi muutamia tunteja omaan mielenrauhaan ja energisyyden lisäämiseen?

Jo 20 min oleskelu luonnossa lisää hyvinvointia kehossa sekä mielessä. Hetket hyvässä seurassa antavat muistoja ja lisäävät energisyyttä arjessa. Ravinto, suoliston kunto ja mieli kävelevät käsikädessä, Tästä on jo tutkimusnäyttöä. Ohjaa iloa elämään havainnoimalla omia ajatuksia. Emme voi vaikuttaa siihen mitä ajatuksia ja tunteita meille tulee. Voimme kuitenkin vaikuttaa siihen mihin suuntaan ohjaamme niitä.

Ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuuksien ohjelmat:

Lauantaina 5.12    klo 13-16:30 Lämmittävä juoma  Metsämieli -retki:Luonnosta kehon ja mielen tasapainoa  Armollinen ja sydämellinen joulun odotukseni elämyksellinen luento Nokaipannukahvit ja pientä purtavaa grillikodassa. Hämärtyvän Onnelan rauhoittavaa tunnelmaa.

Voit lähteä omassa tahdissa pois ja halutessasi jäädä vielä hetkeksi vain olemaan läsnä.

Perjantaina 15.1 klo 18 -21 Lämmittävä juoma ja pieni vatsaystävällinen purtava   Helpotusta ruansulatukseen -uento Sinuiksi itsesi kanssa työpaja Nokipannukahvit Hetki pysähtyä Onnelan inspiroivassa ja rauhoittavassa miljöössä Kumpanakin kertana voit varata itsellesi 15 min ajan,  suoliston- ja verisuonten kunnon sekä vitamiinien ja hivenaineiden mittaukseen ravitsemusterapeutti Merja Närhelle tunti ennen varsinaisen tilaisuuden alkua . Kahden tilaisuuden yhteishinta on 50 euroa ja yhden tialisuuden hinta 30euroa. Ravitsemusmittauksen hinta 20 euroa Sananlasku käskee tehdä yhden ihmisen onnelliseksi päivässä. Olisiko sinun aikasi juuri nyt?

OTA YHTEYTTÄ TAI ILMOITTAUDU TÄSTÄ SUORAAN!

pirjo.timperi@hyvinvointionnela.com

Puh.050 353 4103

Tilaisuuksissa mukana neljä hyvinvointimuijaa.

Ajatusten Polku, Kati Sinkkonen-Kattelus, Metsämieli-ohjaaja

Murustella, Tuija Reinilä, Sielunhoitoterapeutti

Tovi Terveydelle, Merja Närhi, Ravitsemusterapeutti

Tunne Askeleet, Pirjo Timperi, Psykoterapeutti, Tunnetaito-ohjaaja

Tickets

  • Kevyt olo - Parempi mieli

    Kahden päivän paketti sisältää 5.12 ja 15.1 tilaisuudet . Jos haluat maksaa ja ilmoittautua vain yhteen päivään muuta summaksi 30 euroa.

    €50.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page